Gia to rock

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Εμείς τα είπαμε πρώτοι: #1







Εμείς τα είπαμε πρώτοι... Έχει στο παρελθόν δημοσιευθεί στην στήλη Amuse, του περιοδικού Luben. Enjoy. 

 
Προχώρησα τις προάλλες στο εξής συμπέρασμα. Σκυλάδες ή ροκάδες, μεταλάδες ή τζαζικοί, ηλεκτρονικοί ή κλασικοί, όλοι μα ΟΛΟΙ γουστάρουν τους Prodigy. Όποιος δεν το παραδέχεται είναι ή ψεύτης, ή κουφός, ή απλά απολίτιστος.

Φιλανθρωπική συναυλία έδωσαν οι Queens Of The Stone Age σε ίδρυμα απεξάρτησης στην Αμερική, η οποία κράτησε ...1:30 λεπτό. Η αιτία; ξεκίνησαν με το γνωστό κομμάτι τους από το δίσκο Rated R το οποίο έχει ως μοναδικούς στίχους: nicotine, valium, vicodin, marijuana, ecstacy and alcohol... co,co,co,cocaine! Οι σεκιουριτάδες τους έβγαλαν έξω κακήν κακώς. Epic fail. Μένει να ακούσουμε όλο το Songs for the Dead σε κηδεία.

Κάποιος χάκαρε το twitter του Axl Rose και ξαφνικά ανακοινώθηκε ότι ακυρώνονται όλες οι συναυλίες των Guns 'n' Roses. Ώσπου να επανέλθει η τάξη μέσω ανακοίνωσης της διοργανώτριας εταιρείας, ο χάκερ -που σίγουρα δεν είχε κάτι σπουδαιότερο να κάνει- πανηγύριζε περήφανος μπροστά από την οθόνη του. Είχε φαίνεται προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και στους Manowar, αλλά έπεσε επάνω σε firewall-πανοπλία.

Και πληκτρολογείς "Scorpions - Athens 1990 - Agapi Mou" στο youtube, και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ -βλέποντας τον Claus μαζί με ένα κατάμεστο στάδιο να τραγουδούν το γνωστό 80's hit της Μαρινέλλας- γιατί οι Scorpions έδωσαν από τότε πολλές ακόμα συναυλίες παντού στην Ελλάδα, ως και στα Περβόλια Χανίων. Αριθμός συναυλιών συγκρίσιμος με αυτόν του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.





Και ναι. Η Lady Gaga έγινε ο καλύτερος twitterάς, με κοντά στα 6 εκατομμύρια followers. Ακούραστη όπως πάντα, προσέφερε νοήμα και ζωντάνια σε αυτόν τον μοναδικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης (sic), με μηνύματα όπως: "Κάθε τραγούδι που γράφω, νιώθω όλο και πιο κοντά σε σας. Μου λείπετε μικρά μου τερατάκια, μικρές μου εμπνευσούλες..." Με έκανε να κλάψω η πουτάνα.

Ο Dexter Holland των Offspring αποφοίτησε αριστούχος από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, πήρε καπάκι μάστερ στη μοριακή βιολογία και παράτησε το διδακτορικό του για να ασχοληθεί με τους Offspring. Όλοι είμαστε περήφανοι, εκτός από τη μαμά του.

Την ώρα που η μπάντα του Tricky έπαιζε on stage το καινούριο του single "Murder Weapon", αυτός φαίνεται γούσταρε τόσο πολύ που εξαφανίστηκε από τη σκηνή, και εθεάθη δυο λεπτά μετά στο κοινό να καπνίζει παρακολουθώντας την ίδια του τη συναυλία. Οι άνθρωποι του μαγαζιού του έκαναν παρατήρηση γιατί δεν επιτρεπόταν το κάπνισμα. Πόσο ρηχοί;

Συλλογικότητα ενάντια στο γκρέμισμα του σπιτιού όπου γεννήθηκε ο Ringo Starr των Beatles έφτιαξαν κάτοικοι του Liverpool. Ο εκπρόσωπος της Save Mardyn Street δήλωσε: "Μα πώς γίνεται να προστατεύονται τα πατρικά σπίτια των John Lennon και Paul McCartney και όχι του Ringo; Η συμμετοχή του στο συγκρότημα ήταν ισότιμη." Η αιώνια τύχη του ντράμερ χοχοχο...

Αν με έβαζες να διαλέξω μια υπερσυναυλία -τύπου U2- εννοείται ότι θα επέλεγα με κλειστά μάτια την περσινή της Madonna. Το λέω γιατί με ρώτησαν κάποιοι. Τι συγκρίνουμε τώρα δηλαδή;

http://buzzworthy.mtv.com/wp-content/uploads/2010/08/mafia-wars-snoop-dog-02.jpg O Snoop Dog πυροδοτεί την έκρηξη ενός φορτηγού τεσσάρων τόνων. Έχουμε δει πιο χαρούμενο άνθρωπο;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου