Gia to rock

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Nightstalker - Dead Rock Commandos


ΚΑΙ ΝΑΙ.

Νέο άλμπουμ από τους Στόκους της καρδιάς μας. Ισιώστε ηχεία υπολογιστή και πάμε. Στο συγκεκριμένο pc που γράφω έχει ακουστεί περί τις 20 φορές σήμερα and counting.

Πολυαναμενόμενο άλμπουμ, ειδικά μετά από το -σταθμό για την εγχώρια σκηνή- Superfreak του 2009. Κάτι Super Van Vacation, κάτι Macho Libre, έχουμε πήξει φέτος. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

Δεν έχουν χάσει καθόλου φόρμα και όρεξη, παρ' όλο που το φοβόμασταν γιατί -για τα δεδομένα των Nightstalker- είναι σύντομο το διάστημα που έχει μεσολαβήσει μεταξύ Superfreak και Dead Rock Commandos.

Πρώτη απόπειρα και "εκτός συνόρων" για τα δικά μας παιδιά, υπό την αιγίδα της Small Stone Recordings. Ας ελπίσουμε αυτό να είναι και η ευκαιρία για κάτι που αν μη τι άλλο αξίζει στους stalker, μία αξιοπρεπής εμφάνιση και στο εξωτερικό, όπου πραγματικά δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ να ζηλέψουν από άλλες πρωτοκλασάτες μπάντες του είδους.

Ωραίο άλμπουμ, όχι όμως κατάλληλο για κάποιον ο οποίος δεν ξέρει καθόλου περί τίνος πρόκειται Nightstalker. Σε τέτοια περίπτωση, ας ξεκινήσει από ΕΔΩ. Για κάποιον όμως που έχει μια ιδέα, μπαίνει κατευθείαν στο ζουμί.

Ίσως θα λέγαμε κινείται σε λίγο πιο αργούς-ψυχεδελικούς ρυθμούς σε κάποια σημεία (Childer of the sun, Back to dirt στη μέση του δίσκου). Κατά τα άλλα οι ριφάρες καλά κρατούν (blues-βρωμιά riff για Soma και Rockaine, classic stalkeroκατάσταση στο One million broken promises), τα "χιτάκια" (όπως το ομώνυμο Dead Rock Commandos) που θα κάνουν τον καθέκαστο χαμό του στυλ όλοι χέρια ψηλά, τραγουδάμε ρεφραίν, ο Αργύρης λέει "πάμε παιδάκια" κλπ κλπ γνωστά πράγματα. Ξεκίνημα με το "Go get some" που σε χώνει μέσα κατευθείαν, και τέλος με το ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΑ Underdog.

Ωραίος δίσκος από την αρχή ως το τέλος. Μένουμε ενήμεροι από το website τους για το πότε θα τους δούμε live.

Σκάω, μπήκε το Underdog στα ακουστικά μου.

Κλικ στην εικόνα για download.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου