Gia to rock

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Το πα γω

Πιο εμπνευσμένο poll (στα δεξιά) δεν θα μπορούσε να γίνει. Αν το παίζαμε και στοίχημα εξ' αρχής το "δεν παίζει να έρθει" θα είχε την χαμηλότερη απόδοση. 

Δεν είναι ότι την γλωσσοφάγαμε. Μάλλον είναι τα πράγματα πολύ πιο κυνικά με την Amy. Η κοπέλα θέλει να πεθάνει και δεν την αφήνει η show-biz.



Το Σάββατο που μας πέρασε είχε συναυλία (με Moby πάλι) στο Βελιγράδι, άργησε να βγει έξω, παραπατούσε, έβαζε έναν από την μπάντα να τραγουδήσει στη θέση της, άραζε στα ηχεία, έτρωγε τούμπες. ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΚΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΛΕΜΕ.

Ως εκ τούτου, ακύρωσε και την επόμενη συναυλία της που έχει στην Ελλάδα. Παρόλο που αισθάνομαι μια ανακούφιση που δεν αγόρασα το τσουχτερό πενηντάευρο εισητηριάκι, μπορώ να καταλάβω τα νεύρα όλων όσων το έκαναν και κατανοώ την επιθυμία τους να με πλακώσουν και στις σφαλιάρες άμα λάχει.

Αυτό που μας μένει πλέον να περιμένουμε αυτές τις λίγες στιγμές στη ζωή της που δεν είναι τελείως κουράδα από τα ναρκωτικά να βγάλει κάτι πραγματικά καλό. Ο καινούριος δίσκος συνεχώς είναι στα σκαριά να βγει και όλο αναβάλλεται επειδή το χρέπι μπαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Δυστυχώς έχει αρχίσει και φαίνεται ότι τα ψωμιά της λιγοστεύουν επικίνδυνα. Μένουμε με την ελπίδα να μας αποζημιώσει σε όσο χρόνο της έχει μείνει.

Ακολουθεί το άρθρο. Ελπίζω να μην είναι τόσο γύφτουλες και η διοργανώτρια εταιρία να να βγάλει ανακοίνωση για το τι θα συμβεί με την τιμή του εισητηρίου κλπ. 

Για τους υπόλοιπους, καλό Moby να ευχηθώ!! (δε λέω respect, αλλά έχει έρθει 283459 φορές περίπου.)



Πηγή: Cosmo.gr

Από την αρχή η συμμετοχή της Amy Winehouse στο Ejekt Festival ήταν ένα ρίσκο. Τελικά η Βρετανίδα τραγουδίστρια δεν θα έρθει στην Ελλάδα καθώς ακύρωσε την εμφάνιση της.

O λόγος δεν είναι άλλος από τις γνωστές της εξαρτήσεις στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Πρόσφατα μάλιστα είχε μπει για μία ακόμα φορά σε κλινική αποτοξίνωσης αλλά όπως φαίνεται δεν κατάφερε να βελτιώσει και πολλά από την κατάσταση της.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, η Amy Winehouse άρχισε την ευρωπαϊκή της περιοδεία από το Βελιγράδι. Εκεί όμως ήταν σε απελπιστική κατάσταση, αφού με δυσκολία στεκόταν πάνω στη σκηνή και φυσικά με το ζόρι τραγουδούσε. Μάλιστα σφυρίχτηκε έντονα από τους Σέρβους fans ενώ μέχρι και ο Moby ο οποίος συμμετείχε και αυτός στο ίδιο festival, έγραφε στο Twitter για την τραγική της κατάσταση.

Η Winehouse δεν ακύρωσε μόνο την αθηναϊκή της εμφάνιση στις 22 Ιουνίου αλλά και αυτήν στη Κωνσταντινούπολη την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου