Gia to rock

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Εμείς τα είπαμε πρώτοι: #2


Έχει στο παρελθόν δημοσιευθεί στο περιοδικό Luben, τεύχος Οκτωβρίου 2010. Enjoy.
 ΥΓ. Έτσι επειδή μου είπατε μερικοί μερικοί ότι δεν ανανεώνω συχνά. 

Οι Kings of Leon αναγκάστηκαν να κόψουν συναυλία στη μέση μετά από μόλις τρία τραγούδια. Περιστέρια που κάθονταν σε ένα δοκάρι πάνω από τη σκηνή, τους είχαν κατακουτσουλήσει. Η μπάντα μάλιστα αναγκάστηκε να κατέβει μόλις έφαγε ο μπασίστας κουτσουλιά ...στο στόμα. Έψαξα όλο το ίντερνετ για φωτογραφία από χεσμένους Kings of Leon, αλλά δεν βρήκα...

Η Katy Perry θάβει το τραγούδι της Lady Gaga "Alejandro". Το κατηγορεί ως βλάσφημο. Δήλωσε ότι είναι ευαίσθητη με αυτά τα θέματα γιατί οι γονείς της είναι πάστορες. Και λήγει εδώ η κουβέντα. Έχει επιχείρημα.

Άλλοι παίρνουν μόνο ναρκωτικά. Εγώ τουλάχιστον παίρνω ναρκωτικά και γράφω μουσική. Τάδε έφη Lady Gaga.

"Έχω 5 κολλητούς φίλους, και ο ένας είναι επειδηξίας. Για να μην τον κάνουμε να αισθάνεται άβολα καμιά φορά γδυνόμαστε όλοι και κάνουμε χαζά πράγματα μέσα στο σπίτι! Προσωπικά δεν ντρέπομαι." Τάδε έφη Enrique Iglesias. Α να χαθείς.

O Robbie Williams έγραψε τραγούδι για να παιχτεί στην κηδεία του. "Δεν είναι μια απ' τα ίδια, είναι ένα κλασικό ρέκβιεμ που έγραψα ολομόναχος..." Τουλάχιστον την ημέρα της κηδείας του θα περιμένουν οι θαυμαστές ένα νέο χιτάκι, να τους απαλύνει τον πόνο.

Διαγωνισμό διεξάγει η NASA, για να επιλέξει το κομμάτι-εγερτήριο που θα ξυπνά τους αστροναύτες της κατά τη διάρκεια διαστημικής αποστολής. Ακούστε τίτλους: Should I stay or should I go (Clash), Learn to fly (Foo Fighters), Good day sunshine, Here comes the sun (Beatles), Beautiful Day (U2). Πόσο ειρωνικό;

Ο Lars Ulrich μιλά για την φυγή του Jason Newsted από το συγκρότημα: "Η ειρωνεία είναι ότι η αποχώρηση του Jason μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι είχαμε δυσκολίες στην επικοινωνία μεταξύ μας και τελικά μας έφερε πιο κοντά." Τώρα δεν το σώζεις με τίποτα Lars, η μαλακία έγινε. Από τότε έχεις να βγάλεις σοβαρό δίσκο.

Μια ασυνήθιστη έρευνα εξέδωσε το top 10 των τραγουδιών που έχουν καταφέρει να κάνουν άντρες να λυγίσουν και να κλάψουν. Πρώτο στη λίστα είναι το "Everybody hurts" των R.E.M. Μπράβο ρε. Πετυχημένο το στατιστικό δείγμα.

Σοκ προκάλεσαν παγκοσμίως οι Cypress Hill επειδή κάπνισαν ένα "παράνομο τσιγάρο" κατά την διάρκεια της εμφάνισής τους στο Leeds Fest. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Το κάνουν επί είκοσι συναπτά έτη. Φανταστείτε τι χαμός έχει να γίνει αν καταλάβουν τα κρυφά νοήματα του “because I got high” των Afroman.

ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ. Ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα κάνει τον Freddie Mercury στην ταινία-βιογραφία του; Δεν είναι άλλος από τον Sacha Baron Cohen, γνωστός και ως Borat! Δεν είναι ίδιοι;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου